Öğretmenlere yılda bir maaş promosyon

Öğretmenlere yılda bir maaş promosyon
Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, öğretmenlerin maaş promosyon ihalelerini tek elden merkezi şekilde yapılması gerektiğini ve yılda bir maaş olarak düzenlenmesini istedi

Öğretmenlerin promosyon çıkması geçtiğimiz gün mebhocam.com ailesi olarak dile getirmiş ve öğretmen maaşlarının ortalama 24 - 25 bin liralara gelmesine rağmen bankaların nedendir bilinmez? komik promosyon ücretleri teklif ettiğini vurgulamıştık.

Geçtiğimiz senelerde 30 bin liralara çıkan öğretmenlerin maaş promosyonları maaşların artmasına rağmen neden 3'te 1'ine düştü anlamak mümkün değilken, promosyon miktarlarının düşük olmasına bir tepkide Türk Eğitim Sen'den geldi.

kesfet1.jpg

Öğretmenlere yılda bir maaş promosyon

Durumun farkında olan Türk Eğitim Sen öğretmenlerin maaş promosyon ihalelerini tek elden merkezi şekilde yapılmasını istedi. Konuyla ilgili olarak paylaşımda bulunan Genel Başkan Geylan, Promosyon ihalelerini MEB tarafından merkezi olarak yapılmasını ve promosyon ödemesinin yılda en az bir maaş olacak şekilde belirlenmesini istediklerini duyurdu.

Geylan'ın bu talebinin önümüzde ki günlerde başlayacak olan 7. dönem toplu sözleşme masasına getirmesine kesin gözüyle bakılıyor..