O Banka O Belediye Çalışanlarına 30.650 TL Banka Promosyonu Verecek!

O Banka O Belediye Çalışanlarına 30.650 TL Banka Promosyonu Verecek!

Belediye çalışanlarına banka promosyonu müjdesi verildi. O belediye o banka ile anlaştı ve ilk maaşlar yatana kadar 30.650 TL tutarında promosyon ödemeleri de hesaplara geçmiş olacak.

Belediye çalışanlarına banka promosyonu son günlerde oldukça fazla konuşuluyor. Pek çok kişi banka promosyonlarının sadece emeklilere verildiği düşüncesine kapılmış olsa da aslında durum pek de sanıldığı gibi değil. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile özel sektörde çalışan sayısının belli bir rakamı geçmesi durumunda da çalışanlara banka promosyonu veriliyor.

Belediye Çalışanlarına Banka Promosyonu

Antakya Belediyesi çalışanlarına banka promosyonu verecek olan banka ihale ile belirlendi. Ve ihaleyi kazanan banka Akbank olurken, Antakya Belediyesi çalışanlarına ödenecek tutar ise 30.650 TL olarak kayıtlara geçti. Anlaşma sağlandı. Promosyon ödemeleri, maaşlar yatırılıncaya kadar, çalışanların hesaplarına geçmiş olacak.

Çalışanlara yapılan promosyon tutarları, düzenlenen ihaleler sonucunda belirleniyor. Bankalar arası rekabet ortamını oluşturan bu ihaleler ile en yüksek promosyon teklifini sunan banka, anlaşmayı yapmasının ardından en kısa zaman içerisinde promosyon ödemelerini de yapmak durumunda kalıyor. Bu kapsamda Antakya Belediyesi ile anlaşma sağlayan banka Akbank oldu.

Bu da demek oluyor ki Antakya Belediyesi şirket işçileri maaşlarını Akbank'tan alacaklar. Ve alacakları ilk maaş ile birlikte, 30.650 TL tutarındaki promosyonları da hesaplarına geçmiş olacak.