Memurlara bayram ikramiyesi

Memurlara bayram ikramiyesi
7.dönem toplu sözleşme görüşmelerinde masanın önemli taleplerinden olan Memurlara bayram ikramiyesi konusundan henüz olumlu yanıt gelmedi. Edinilen bilgilere göre kamu işveren heyeti bu konuya olumsuz bakıyor..

Milyonlarca memurun yakından takip ettiği, 7.dönem toplu sözleşme görüşmelerinde memur ile hükümet arasında talepler üzerinden müzakereler devam ederken, sendikalar henüz istediği alabilmiş değil.

Masada memurları temsil eden memur sen hükümet ile sıkı pazarlık ederken, masanın önemli taleplerinden olan Memurlara bayram ikramiyesi konusu merak ediliyor.

Memurlara bayram ikramiyesi

Ancak edindiğimiz bilgilere göre, memur sen'in talep ettiği memurlara bayram ikramiyesi talebi üzerinden anlaşma sağlanması biraz zor gibi. Kamu işveren heyeti bu konuya pek sıcak bakmıyor.

Öte yandan görüşmeler hala devam ederken, kamu işveren heyetinin memurlara son güncel teklifi ise 2024 için yüzde 14 ++ yüzde 9, 2025 için ise yüzde 6 + yüzde 5 şeklinde oldu. Hükümetin bu zam teklifinin beğenmeyen sendikalar teklifi kabul etmediklerini aktardı.