Memura ek bordro geliyor!

Memura ek bordro geliyor!
Memur maaşlarına gelen 8 bin 77 lira seyyanen zam 15 Temmuz maaşlarına yetişmeyince, kurumlar memurlara ek bordro ile çalışmalara başladı..

Memur maaşlarına yapılacak 8 bin 77 lira seyyanen zam, geçtiğimiz gün TBMM'den akşamda Erdoğan'ın onayından geçerek yasalaştı.

TBMM'de kabul edilen yasal düzenlemeye göre memur maaşlarına Temmuz ayından itibaren yüzde 17,55 oransal ve 8 bin 77 lira seyyanen zam yapılacak.

Ancak memurlar maaşlarını 15 Temmuz itibariyle aldı ve 8 bin 77 liralık seyyanen zam bu tarihe yetişmeyince, kamuda ki tüm memurlar bu zammı bu ay ki maaşlarına alamadılar.

asgari-ucret-ve-memur-maasi-icin-kritik-aciklama-1.jpg

Memura ek bordro geliyor!

Yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte, Memur maaşlarına gelen 8 bin 77 lira seyyanen zam 15 Temmuz maaşlarına yetişmeyince, kurumlar memurlara ek bordro ile çalışmalara başladı. Kamu kurumları bünyelerinde çalışan memurlara 8 bin 77 liralık seyyanen zammı ödeyebilmek için ek bordo düzenleme başladılar.

22 temmuz tarihinden sonra, memurlara 8 bin 77 lira seyyanen zammın ve 1 - 14 Temmuz tarihleri arasında ki yüzde 17,55'lik farkın memurlara ek bordro ile ödenmesi bekleniyor.

mebhocam.com.tr/ Özel Haber

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları mebhocam.com a aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Aksi durumda yasal işlem başlatılacaktır.