Memur Zam Teklifi Saat Kaçta Belli Olacak?

Memur Zam Teklifi Saat Kaçta Belli Olacak?
Memurlara hükümet tarafından teklif edilecek toplu görüşme toplantısı saat kaçta yapılacak? Memur Zam Teklifi Saat Kaçta Belli Olacak?

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin beklediği gün geldi. 1 Ağustos tarihinde başlayan 7. dönem toplu sözleşme görüşmelerinde, hizmet kollarına ve genele ilişkin müzakereler tamamlandı.

Memur Sen'in masada olduğu ve hükümetten yüzde 110 zam talep ettiği, toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetin resmi olarak teklifi bugün ki toplantıda belli olacak. Peki Memurlara hükümet tarafından teklif edilecek toplu görüşme toplantısı saat kaçta yapılacak? Memur Zam Teklifi Saat Kaçta Belli Olacak?

Memur Zam Teklifi Saat Kaçta Belli Olacak?

Memur Sen ve Hükümet arasında yürütülen toplu sözleşme görüşmesi 2. toplantısı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda gerçekleştirilecek. Toplantı sırasında hükümetin ilk teklifini duyurması bekleniyor. Gelen bilgiler göre toplantı saat : 11.00'da başlayacak. Toplantının başlamasından kısa bir süre sonra da hükümetin memurlara teklifinin belli olması bekleniyor.

Hükümet tarafından teklif edilen zam oranının açıklanmasından sonra, taraflar 17 Ağustos tarihinde 3.kez toplanacaklar..