Memur Ve İşçilere 18 Bin TL Promosyon Müjdesi! Bu Haber Herkesi Mutlu Edecek

Memur Ve İşçilere 18 Bin TL Promosyon Müjdesi! Bu Haber Herkesi Mutlu Edecek
Son dönemlerde en çok konuşulan konular arasında memur ve işçiler için ödenmesi gerekli olan promosyon ödemeleri yer alıyor.

Son dönemlerde en çok konuşulan konular arasında memur ve işçiler için ödenmesi gerekli olan promosyon ödemeleri yer alıyor. Bu kapsamda ise şok gerçeklerde ortaya çıkmaya devam ediyor. elde edilen bir bilgi de memur ve işçiler için toplamda tamı tamına 18 bin Türk Lirası promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi.

Ödemelerin ise Ramazan Bayramı'ndan hemen önce kişilerin hesaplarına aktarılacağı iddia ediliyor. Ancak konuya dair henüz net bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Elde edilen bilgilerde memur ve işçi ayrımı gözetmek için tüm vatandaşların hesaplarına 18 bin Türk Lirası promosyon ödemesi yapılacağı ifade ediliyor.

AK Partili Başkandan Olay Yaratacak Promosyon Ödemesi İddiası 18.000 Türk Lirası Para Yatırılacak

Yaşanan yeni ve sıcak gelişme ile birlikte AK Partili başkandan olay yaratacak bir promosyon ödemesi iddiası dilden dile dolanmaya devam ediyor. Bu kapsamda memur ve işçilere toplamda 18 bin Türk Lirası promosyon ödeneceği ifade ediliyor. Ancak konuya dair henüz doğru bir bilgi paylaşımı ne yazık ki yapılmadı.

AK Parti Sincan Belediye Başkanı tarafından yapılan açıklamada promosyon ödemesine ilişkin sözleşmenin imzaladığı belirtiliyor. Önümüzdeki günlerde ise konuya dair yeni açıklamalarını yapılması memur ve işçiler tarafından tabiri caizse dört gözle bekleniyor. Bu ödeme hakkında ise Ramazan Bayramı'ndan hemen önce promosyon paralarının yatırılacağı iddia ediliyor.

Memur ve İşçilere Müjdeli Haber Başkandan Geldi 18.000 TL Promosyon Ödemesi Yapılacak

Memur ve işçilere müjdeli haber Sincan Ak Parti belediye başkanı Murat Ercan tarafından verilmiş oldu. Murat Ercan yapmış olduğu açıklamada memur ve işçi ayrı mı gözetmeksizin belediye çalışanlarına toplamda 18.000 Türk Lirası promosyon ödemesi verileceğini ifade ediyor. Ödemelerin Ramazan Bayramı'ndan birkaç gün önce yapılması ise beklenen detaylar arasında yer alıyor.

Memur ve işçiler bu haber karşısında büyük bir mutluluk yaşadılar. AK Parti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından yapılan açıklamada promosyon ödemeleri ile ilgili sözleşmenin imzalandığı da belirtiliyor. Ödemeler bayramdan hemen önce memur ve işçilerin hesaplarına yatırılacak.