Memur Maaşlarına yüzde 30 zam + 3 ila 7 bin lira seyyanen zam gündemde

Memur Maaşlarına yüzde 30 zam + 3 ila 7 bin lira seyyanen zam gündemde
Temmuz ayında memur maaşlarına yapılacak maaş zam oranı merak içinde beklenirken, memurların temmuz maaş zam oranı hakkında detaylar gelmeye başladı..

Memur Maaşlarına yüzde 30 zam + 3 - 7 bin lira seyyanen zam gündemde

Memurların gözü kulağı bugün açıklanacak temmuz maaş zam oranında. Saat 10 sularında TÜİK tarafından Haziran ayı enflasyon verisinin duyurulmasından sonra memur maaş zammı büyük oranda netleşmiş olacak.

En düşük memur maaşı 22 bin

En düşük memur maaşı 22 bin lira seviyesine çıkıyor. Daha sonrasında ise en düşük memur maaşı dışında maaş alan memurların maaşları ise kademeli olarak arttırılacak.

Memur maaş zammı ile ilgili yasal düzenlemenin meclise bugün öğlen saatlerinde gelmesi beklenirken, kulislere memur temmuz maaş zammıyla ilgili olarak bilgiler düşmeye başladı

Yüzde 30 zam + 3 - 7 bin lira seyyanen zam

Gelen bilgilere göre memurlara yapılacak zam oranı yüksek ihtimalle yüzde 30 zam + 3 - 7 bin lira seyyanen zam olacak. Bu formüle göre en düşük memur maaşı dışında maaş alan memurların maaşlarına ilk etapta yüzde 30 zam sonrasında ise, 3 ila 7 bin arasında seyyanen zam uygulanacak.

Memurların temmuz ayında maaşlarına yapılacak zam ile ilgili yasal düzenlemenin öğlen saatlerinde meclise gelmesi bekleniyor..