Kaşla Göz Arası Evlilik Kredisi Verilmeye Başlandı! Duyurusunun Neden Yapılmadığıysa Çok Şaşırttı

Kaşla Göz Arası Evlilik Kredisi Verilmeye Başlandı! Duyurusunun Neden Yapılmadığıysa Çok Şaşırttı
Evlilik kredisinin yolunu gözleyenlere son dakika olarak müjde verildi. Artık ertelemenize gerek kalmadı. Faizsiz 150 Bin TL alabilirsiniz

2023 yılında en fazla merak edilen konuların başında evlilik kredisi verilmesi bulunuyor. 150 bin TL’ye kadar gençlere devlet tarafından destek verilecek.

Kredinin öncelikle faizsiz şekilde verileceği biliniyor. Üstelik 48 ay gibi önemli bir vadeyle sunuluyor olması da ayrı bir güzellik. Kredinin verilmesiyle ilgili şimdilik bir problem yok. Tüm hazırlıklar tamamlandı ve şartlar belirlendi.

Nasıl Evlilik Kredisi Alabilirim?

Aile ve Gençlik Bankası birçok gencin hayalini gerçekleştirecek. Böylece her sene acaba ne zaman kredi verilecek gibi sorular da sorulmayacak. Banka sürekli olarak yeni evlenecek gençlere güncel tutarı faizsiz şekilde verecek.

Kredi 48 ay vadeli şekilde veriliyor. Üstelik 24 ay olan kısmında herhangi bir ödeme de talep edilmiyor. Oldukça büyük bir fırsat olarak değerlendirilmesi beklenen krediye şimdiden bir genç talip oldu.

Evlilik Kredisi Koşulları Neler

İlk evlilik için Aile ve Gençlik Bankası bu ödemeyi yapacak. Alınabilecek en fazla tutar ise 2023 yılı için 150 bin TL olacak. En fazla vade ise 48 ay.

Çiftler için özel olarak hazırlanmış olan bu krediyi Aile ve Gençlik Bankası verecek. Böylece para konusu sebebiyle ertelenmeye yüz tutan evlilikler gecikmeyecek. Kredinin faizsiz olması çok büyük bir avantaj.

Evlilik kredisiyle ilgili son zamanlarda sahte sitelerin türediği, bu konulara karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği resmi kurumlar tarafından önemle kamuoyuna duyuruldu.