Karlı çıkmak istiyorsanız mutlaka bu uyarıya kulak asın! İslam Memiş kritik açıklamalarda bulundu

Karlı çıkmak istiyorsanız mutlaka bu uyarıya kulak asın! İslam Memiş kritik açıklamalarda bulundu
Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın almayı düşünen yatırımcıları uyardı ve alacakları altınları yalnızca güvenilir kaynaklardan almaları gerektiğini söyledi. İslam Memiş, yatırımcılara altın alımı için uyguladığı formülleri de paylaştı..

Altın piyasalarında son günlerde yaşanan dalgalanmalar ve rekor üstüne rekor kırılması, yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de, bu konuda sıkı bir uyarıda bulundu ve uygun fiyatlı altın almak isteyenleri doğru adrese yönlendirdi. Memiş, "Altını sadece oradan alın! Bunu yapan paraya para demeyecek! Bu formülle kısa vadede büyük kazançlar elde edin" şeklinde konuştu.

Uzmanlar, altın fiyatlarındaki dalgalanmaların devam edeceğini ve yatırımcıların doğru zamanda doğru yerden altın alması gerektiğini vurguluyor. Altın fiyatlarında yaşanan bu dalgalanmaların nedenleri arasında, küresel ekonomik belirsizlikler, para birimlerindeki değer kayıpları, enflasyon oranlarındaki artışlar ve piyasalardaki dalgalanmalar yer alıyor.

BUNU UYGULAYAN BÜYÜK KAR ELDE EDECEK

karli-cikmak-istiyorsaniz-mutlaka-bu-uyariya-kulak-asin-islam-memis-kritik-aciklamalarda-bulund (2)

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu ve en uygun alım fırsatlarını açıkladı. Sertifikalı altın alım satım işlemlerinin kullanışlı bir yatırım aracı olduğunu belirten Memiş, bu işlemlerde komisyon ödeme gibi ek masrafların olmadığını ve yüzde sıfır stopaj fırsatı sunulduğunu ifade etti. Ayrıca, som altın satın alındıktan sonra kuyumcularla anlaşarak bunların işlenip kar elde edilebileceğine dikkat çekti. İstanbul Kapalıçarşı, İstanbul Harem, altın madenciliği yapan şirketler ve internet e-ticaret sitelerinin de uygun fiyatlarla altın alımı sağladığına işaret eden Memiş, altın miktarına göre indirimli fiyatlar uygulandığını vurguladı. İslam Memiş'in tavsiyeleri doğrultusunda uygun fiyatla altın alımı yaparak kar elde etmek mümkün olabilir.

ALTINI NEREDEN ALMAK GEREKİR?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyenlere banka ve kuyumcu seçenekleri hakkında önemli tavsiyeler verdi. Uzun vadeli bir yatırım düşünenler için kuyumculardan altın almanın daha uygun olabileceğini belirten Memiş, alım satım yapmak isteyenlerin ise bankaları tercih etmeleri gerektiğini söyledi.