Gram altından yatırımcısını sevindirecek gelişme: O tarihte 1550 TL olacak! İslam Memiş son kez uyardı!

Gram altından yatırımcısını sevindirecek gelişme: O tarihte 1550 TL olacak! İslam Memiş son kez uyardı!
Gram altından yatırımcısını sevindirecek gelişme: O tarihte 1550 TL olacak! İslam Memiş son kez uyardı!

Son zamanlarda altın fiyatlarındaki dalgalanmalar yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 1.250 TL'yi aşarak rekor kıran gram altın, yeni haftaya düşüşle başlayarak 1.200 TL seviyelerine geriledi. Bu durum altın piyasasındaki yatırımcıları düşündürürken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in bomba tahminleri gündemde.

Memiş, altın fiyatlarındaki düşüş sonrası "Hemen alın" talimatı verdi ve tarih vererek uyardı. İddiasına göre, 2023 yılının sonunda gram altın fiyatı 1.550 TL'ye kadar yükselecek. Bu durumda, altına yatırım yapanlar ciddi bir kar elde edebilirler.

ALTINDA SON DURUM NE OLACAK?

gram-altindan-yatirimcisini-sevindirecek-gelisme-o-tarihte-1550-tl-olacak-islam-memis-son-kez-u-1

Son günlerde, Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından altın fiyatlarında yaşanan yükselişin ardından bir düşüş gözlemleniyor. Yatırımcılar ise altın fiyatlarının geleceği hakkında belirsizlik içinde. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamalarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Memiş'in öngörülerine göre, altın fiyatları bu yıl çok konuşulacak. Memiş'in açıklamalarına göre, altın fiyatları bu yıl 1.550 TL'yi görebilir. Ancak, altın piyasasındaki dalgalanmalar göz önünde bulundurulmalı ve yatırımcılar dikkatli olmalıdır. Altın fiyatları, dünya ekonomisindeki gelişmelerden etkilenebilir ve ani dalgalanmalar yaşayabilir. Yatırımcılar, altın fiyatlarındaki düşüşü fırsat olarak görerek altın almayı düşünebilirler. Ancak, altın alım satımı yapmadan önce piyasayı ve ekonomik gelişmeleri yakından takip etmek gerekir.

MEMİŞ'TEN 'BU FIRSAT KAÇMAZ' UYARISI

Altın fiyatlarındaki düşüşleri yorumlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Bu yıl çok rekor duyacağız" diyerek görüşlerini paylaştı. Geçtiğimiz hafta altın fiyatlarının tüm zamanların rekor seviyesine ulaştığını belirten Memiş, serbest piyasalarda 1253 TL'yi geçen seviyelerin test edildiğini ifade etti. Memiş, geçtiğimiz yılda altın fiyatlarının baskı altında kaldığını ancak bu yıl altının biraz daha serbest kalacağını ve merkez bankalarının sahneden çekileceği döneme girileceğini söyledi. Fed ve diğer merkez bankalarının artık kenara çekileceğini belirten Memiş, altın fiyatlarının bu durumdan güç toplayabileceğini düşündüğünü açıkladı.