Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Faturalarda büyük indirim yapılacak! Vatandaş çifte bayram yapacak!

Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Faturalarda büyük indirim yapılacak! Vatandaş çifte bayram yapacak!
Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Faturalarda büyük indirim yapılacak! Vatandaş çifte bayram yapacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrası elektrik ve doğalgaz faturalarına yapılacak indirimler pek çok vatandaşı sevindirdi. Yapılan açıklamaya göre, dar gelirli ailelerin faturaları için yüzde 10 ila yüzde 20 arasında bir indirim yapılacak. İndirimlerin Nisan ayından itibaren geçerli olması planlanıyor.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar arasında ekonomik reformlara yönelik çalışmaların da yer aldığı belirtiliyor. Hükümetin, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için pek çok adım atacağı ifade ediliyor.

ELEKTRİK VE DOĞALGAZ İNDİRİMİ YOLDA

erdogandan-son-dakika-aciklamasi-faturalarda-buyuk-indirim-yapilacak-vatandas-cifte-bayram-yapa (2)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada dar gelirli ailelere müjdeli haberi verdi. Elektrik ve doğalgaz faturalarına Nisan ayından itibaren geçerli olacak bir indirim yapılacağını duyuran Erdoğan, açıklamalarına şöyle devam etti: "Arefe günü, Karadeniz Gazı'nın Filyos'a getirilmesi töreni yapılırken, milletimize yeni müjdelerimiz olacak. Şimdiden iki müjdeyi paylaşalım. Elektrikte tüm abone gruplarında Nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde ise Nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz." Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğalgaza yapılan indirimin sanayi alanında kullanılacağını, meskenlerde ise doğrudan elektriğe indirim yapılacağını belirtti.

177 BİNİN ÜZERİNDE SİPARİŞ ALINDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, yerli ve milli imkanlarla üretilen Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, TOGG'un önceki gece itibarıyla 177 binin üzerinde bir ön sipariş aldığını ve milletin ilk yerli otomobiline sahip çıktığını belirtti. Ayrıca, pazartesi günü aracı teslim alacaklarını ve ilk TOGG'a talip olduklarını ifade etti. Yapamazsınız dedikleri TOGG'un başarısının, Türkiye'nin teknolojik atılımının önemli bir göstergesi olduğunu vurgulayan Erdoğan, yerli ve milli imkanlara her zaman önem verdiklerini ve bu alanda yatırımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.