Emeklilere İlginç Bir Müjde! Düşük Faizli Kredi İsteyenler Emeklilere PTT Kulak Verdi

Emeklilere İlginç Bir Müjde! Düşük Faizli Kredi İsteyenler Emeklilere PTT Kulak Verdi
PTT emeklilerin sesini duydu. Düşük faizli 90 bin TL kredinin musluklarını sonuna kadar açtı. Emekliler bu habere çok sevinecek!

Son zamanlarda emeklilerin ciddi şekilde geçim sıkıntısı çektiği biliniyor. Yakın zaman içerisinde devlet tarafından oldukça ciddi bir iyileştirme emeklilere yapılacak. Fakat bu arada temel ihtiyaçlarını karşılayamayan emeklilerin düşük faizli kredi ihtiyacı bulunuyor. PTT taşın altına elini koydu ve emeklilere güzel bir kredi hazırladı.

Emeklilere Beklenen Destek

Faizlerin yeniden yükselmesiyle birlikte emeklilerin de kredi çekme durumu daha da zorlaştı. Fakat PTT cazip kredi teklifini sanki faizler yükselmemişçesine emeklilere sundu. Hemen başvuru yapanlar beklemeden kredilerini kullanabilecek.

90 bin TL gibi önemli bir miktarı PTT sunacak. Böylece kısa vadeli veya uzun vadeli ihtiyaçlar çözülmüş olacak. Kredi sıkılaştırılmasının olduğu bu dönemde böylesine büyük bir miktarı önemli bankalar bile sunamıyor.

Hızlı Başvuru Anında Ödeme

Başvuru yapılması da son derece basit. İsterseniz PTT’ye giderek bizzat başvuru yapabilirsiniz. Dilerseniz sadece cep telefonunuzu kullanarak da başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. PTT internet sitesine girerek başvurunuzu adım adım takip edebilir anında onaylanan kredinizi kullanabilirsiniz. Başvurunun doğru bir şekilde tamamlanmasını ardından 5 dk gibi kısa bir süre içerisinde kredinizin onaylanıp onaylanmadığını öğrenebilirsiniz.

Kredinin onaylanmasının hemen arkasından aynı gün içerisinde paranızı alabiliyorsunuz. SMS olarak başvuru yapmakta oldukça basit. PTT" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranız30 50 numarasına göndermeniz yeterli olacak. 5 dk içerisinde kredinizin ne durumda olduğuyla alakalı size bilgilendirme mesajı gelecektir.