Ek Ders Ücretlerine Yüzde 45 Zam Bekleniyor

Ek Ders Ücretlerine Yüzde 45 Zam Bekleniyor
Memurlara yapılacak temmuz ayı maaş zam oranının aynı şekilde ek ders ücretlerine yapılacak. Temmuz ayında memur maaşlarına yapılacak zam oranı ile birlikte öğretmenlerin ek ders ücretlerine de yüzde 45 zam bekleniyor. İşte detaylar..

Memurların gözü kulağı Temmuz ayında yapılacak maaş zam oranında. Kurban Bayramı sonrasında memur maaşlarına yapılacak zam oranı ile ilgili olan yasal düzenlemenin meclise gelmesi bekleniyor.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temmuz ayı memur maaş zammı ile ilgili olarak en düşük memur maaşının net 22 bin lira olacağını duyurmuştu.

Erdoğan, güncel olarak şu anda 12 bin lira seviyesinde olan en düşük memur maaşının, ilk olarak 15 bine tamamlanacağını sonrasında ise yapılacak refah payı, toplu sözleşme zammı ve enflasyon ek zammı ile birlikte bu tutarın net olarak 22 bin lira seviyesine çıkacağını açıklamıştı. Bu hesaplamaya göre mebhocam.com olarak Temmuz ayında memur maaşlarına yapılacak zam oranının yüzde 45 olduğunu söyleyebiliriz.

Ek Ders Ücretlerine Yüzde 45 Zam Bekleniyor

Temmuz ayında memur maaşlarına yapılacak yüzde 45 zam oranı, aynı şekilde öğretmenlerin ek ders ücretlerine yansıyacak bu sebeple öğretmenlerin ek ders ücretlerine yüzde 45 zam bekleniyor. İlgili yasanın TBMM'ye gelmesi ile birlikte memur maaşlarına temmuz ayında yapılacak zam oranının netlik kazanması bekleniyor. https://www.mebhocam.com.tr/ takip edin