DenizBank Gelir Belgesine İhtiyaç Duymadan 30.000 TL İhtiyaç Kredisi Veriyor

DenizBank Gelir Belgesine İhtiyaç Duymadan 30.000 TL İhtiyaç Kredisi Veriyor

DenizBank 30.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. Ve bunu gelir belgesine ihtiyaç duymadan yapıyor. Müşteriler başvurularını Deniz Bank Mobil uygulama ya da SMS üzerinden yapabiliyor. Peki kredi ne kadar sürede onaylanıyor? SMS göndermek için hangi numaranın kullanılması gerekiyor?

DenizBank 30.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. Düşük faizli ve gelir belgesine ihtiyaç olmaksızın verilen 30.000 TL kredi için başvurular Deniz Bank Mobil uygulama üzerinden ya da SMS ile yapılabiliyor. Başvuru sonucunun durumu ise yine SMS ile müşterilere DenizBank tarafından bildiriliyor.

DenizBank 30.000 TL İhtiyaç Kredisi Veriyor

DenizBank 30.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. Bunun için gelir belgesine ihtiyaç duymayan DenizBank müşterileri başvuru işlemlerini DenizBank Mobil uygulama üzerinden yapabiliyor. Herhangi bir problem olmaması halinde onaylanan kredi başvurusu ile istenen tutar hemen müşterilerin hesabına aktarılıyor.

Kredi başvurusu aynı zamanda SMS ile de yapılabiliyor. Bunun için kısa mesaj alanına ilk olarak "Bakiyem" yazıp, ardından bir boşluk bırakmak ve T.C. kimlik numarasını yazmak gerekiyor. Son olarak da doğum tarihinin yazılmasının ardından, oluşturulan mesajın 3280'e gönderilmesi gerekiyor.

DenizBank'a ihtiyaç kredisi için gönderilen SMS'in 5 dakika sonrasında banka tarafından gönderilen mesajla, kaç TL tutarında kredinin onaylandığı görülebiliyor.