Davet edene de edilene de 300 TL veren bankanın başvurusu çok basit! İşte bu bağlantıyı...

Davet edene de edilene de 300 TL veren bankanın başvurusu çok basit! İşte bu bağlantıyı...
Bankaların kampanyaları ve yarışları her geçen gün artarak devam ediyor. Bu kez de davet ettiğin kişiyle birlikte kazanma fırsatı doğuyor. Hem sen hem de getirdiğin kişinin 300 TL kazanmasını ister miydiniz?

Bankalar referans ya da davet kampanyalarının sayısını da arttırmaya devam ediyor. Bu sayede daha fazla müşteriyi bankasının bir üyesi yaparken aynı zamanda kazanmaya da teşvik ediyor. Siz de bu bankanın bu büyük fırsatından yararlanmak isterseniz yapmanız gereken işlemler oldukça basit. İşte haberimizin devamında tüm detaylar sizlerle…

Referansınızla hem siz kazanın hem sevdiğiniz

Bankalar her geçen gün daha fazla müşteri sayısına ulaşmaya devam ediyor. Özellikle dijital bankacılık kullanımının armasıyla artık birçok önemli işlem hesaplar arasında dönmeye başladı. Bu anlamda daha fazla müşterisi olmasını isteyen bankalar da birçok yeni kampanya yapmaya ve müşterileri bünyesine katmaya devam ediyor.

Pek çok açıdan yarış içerisinde olan bankaların artık referans çılgınlığı başladı. Bu sayede hem siz hem de bankaya getirdiğiniz sevdiğiniz kazanabilir. Bu anlamda açıklama yapan Yapı ve Kredi Bankası, kazananları artırdı. Başka bir deyişle, yeni banka müşterisi getiren müşterilerine 300 TL’ye varan promosyonlar ödeyen Yapı Kredi Bankası, aynı şekilde yeni müşterilerine de promosyon ödeyeceğini duyurarak hem müşterilerini hem de yeni müşterileri heyecanlandırdı.

Yapı Kredi’den kampanya detayları da geldi

Yeni referans kampanyasını açıklayan ve müşterilerini heyecanlandıran Yapı Kredi Bankası, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar yakınlarını Yapı Kredi Mobil uygulamasına davet eden müşterilerinin, Yapı Kredi Bankası müşterisi olan her yakını için 50 TL kazanabileceğini duyurdu.

Daha sonra üye olduktan sonra işlem gerçekleştiren her yakını için 250 TL olmak üzere, toplamda 300 TL puan hediye edeceğini açıkladı. Davete ise herhangi bir sınır koymadı. Bu anlamda Yapı Kredi Bankası, her bir yeni kişi için 300 TL’ye varan puan kazanmayı sunuyor. Yapı Kredi Mobil’de yer alan “Hemen Davet Et” kısmından açılacak olan özel referans kodunu paylaşarak davetin sağlanabileceğini bildirdi.