Cebinizi üzmeyecek fiyatla sıfır araç alımı kampanyası başlatıldı

Cebinizi üzmeyecek fiyatla sıfır araç alımı kampanyası başlatıldı

Sıfır araç fiyatlarının artması ve ikinci el araçların da sıfıra yakın rakamlarla satıldığı dönemdeyiz. Vatandaşlar keselerine en uygun araçları arıyor ve bulamıyor. O marka kesenizi düşünüyor ve güzel bir kampanya başlattı. Cebinizi üzmeyecek fiyatla sıfır araç alımı kampanyası başlatıldı

Fiat Fiorino 611 bin 900 TL fiyatıyla dikkat çekiyor. Türkiye'deki ekonomik koşullar nedeniyle otomobil fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Vatandaşlar uygun fiyatlı araç bulmaya çalışırken, Fiat Fiorino 611 bin 900 TL fiyatıyla öne çıkıyor. Otomobil piyasasında sıfır ve ikinci el araçların fiyatları yükseldi. Vatandaşlar bankaların sağladığı taşıt kredilerine yönelse de yüksek faiz oranları nedeniyle zorlanıyor.

Cebinizi üzmeyecek fiyatla sıfır araç alımı kampanyası başlatıldı

Uygun fiyatlı otomobil almak isteyenler araştırma yaparken, devletin sağladığı ÖTV muafiyeti fırsat sunuyor. ÖTV muafiyetinden yararlanmak için yüzde 45 ve üzeri engelli olmak ve SGK’dan belge almak gerekiyor. Fiat Fiorino modeli ÖTV’siz fiyatıyla dikkat çekiyor ve 611 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Fiat Fiorino’nun ÖTV’siz fiyatları: Pop 1.4 77 HP Fire E6DF 611 bin 900 TL, Safeline 1.4 77 HP Fire E6DF 625 bin TL, Premio 1.4 77 HP Fire E6DF 646 bin 700 TL.