Çalışanların maaşlarına yüzde 65 zam geldi

Çalışanların maaşlarına yüzde 65 zam geldi
Belediye personeli ile sendika arasında yapılan toplu sözleşme anlaşmasına göre çalışanların maaşlarına yüzde 65 zam geldi. İşte detaylar...

Temmuz ayında memur ve emekli maaşlarının zamlanmasıyla birlikte, yerel yönetimlerden de anlaşma haberleri gelmeye devam ediyor.

Çalışanların maaşlarına yüzde 65 zam geldi

Edinilen bilgilere göre Trabzon Tonya Belediye personeli ile sendika arasında yapılan toplu sözleşme anlaşmasına göre çalışanların maaşlarına yüzde 65 zam geldi.

Sözleşme görüşmelerine Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Şevket ÇELİK, Başkan Yardımcısı Mahmut KELEŞ ile Tonya Belediye Başkanı Osman BEŞEL katıldı.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Trabzon Şube Başkanı Şevket ÇELİK, “Tonya Belediyesinde çalışan 23 arkadaşımız için bir yıllık sözleşme imzaladık. Toplu iş sözleşmemizin imzalanmasında büyük özveri gösteren Tonya Belediye Başkanımız Osman BEŞEL’e teşekkürlerimi sunuyorum. Sözleşmemiz belediyemize, sendikamıza ve tüm emekçilerimize hayırlı olsun” dedi.

Sözleşme imza töreninde konuşan Tonya Belediye Başkanı Osman BEŞEL, “Belediyemizin imkanlarını sonuna kadar zorlayarak arkadaşlarımızı mutlu etmeye çalıştık. Ekonomik şartlarımız düzelirse ek protokol yapacağız. Sözleşmemiz çalışanlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.