Başvuran Herkese 15 Bin Nakit Avans

Başvuran Herkese 15 Bin Nakit Avans
Bankalar nakite sıkışan vatandaşlara destek vermeye devam ediyor. Faizsiz nakit avans kampanyasıyla 15 bin TL'ye kadar herkese nakit avans. İşte detaylar..

Başvuran Herkese 15 Bin Nakit Avans

Bankalar nakite ihtiyacı olan vatandaşlara yardımcı olmak için kampanyalar açıklamaya devam ediyor. Özellikle son dönemlerde gelen kredi daralması sonucu ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların nakit avans seçeneklerini değerlendirmeye çalışıyor. Bizlerde siz değerli okuyucularımız için bankaların nakit avans kampanyalarını derledik..

kagit-madeni-para.jpg

Faizsiz Nakit Avans Kampanyalarının Detayları

Bankalardan yapılan son dakika açıklamaları, faizsiz nakit avans kredi kampanyasının detayları ve verilen kredi tutarları şu şekilde.,

QNB Finansbank: 10 Bin TL Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

QNB Finansbank tarafından verilen yeni müşterilere özel kredide 10 bin TL nakit avans kampanyası olduğu bildirildi. Bu kampanyada vade süresinin 6 ay olduğu belirtildi.

Garanti BBVA: 10 Bin TL Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

Garanti BBVA'nın açıklamasına göre, 10 bin TL faizsiz nakit avans kampanyası başlatıldı. Bu kampanyada da vade süresi 6 ay olarak belirlendi.

Kuveyt Türk Katılım Bankası: 10 Bin TL Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

Kuveyt Türk Katılım Bankası, yeni müşterilere özel faizsiz nakit avans kampanyasını başlattı. Bu kampanyada 2 ay ertelemeli toplamda 8 ay vade ile 10 bin TL kredi verilmekte ve çekilen kredi eylül ayında geri ödenmeye başlanmaktadır.

Akbank: 15 Bin TL Faizsiz Taksitli Avans Kampanyası

Akbank tarafından yapılan açıklamada, 15 bin TL faizsiz taksitli avans verildiği belirtilmektedir. Bu nakit avans, yeni müşterilere özel olarak 6 ay vade ile geri ödenecektir.

Başvuru Nasıl Yapılacak?

Kredi başvurusu cep telefonu üzerinden alınmaktadır. Faizsiz nakit avans kampanyasından faydalanmak için bankanın mobil uygulamasını indirerek bankaya müşteri olmanız ve daha sonra kart başvurusu yapmanız gerekmektedir.