Bankalar arası rekabet hız kesmiyor: O banka emeklilere dev promosyon ödüyor! Tam 8.500 TL verilecek!

Bankalar arası rekabet hız kesmiyor: O banka emeklilere dev promosyon ödüyor! Tam 8.500 TL verilecek!
Nisan ayı itibarıyla promosyon ödemeleri konusunda birçok kişi araştırmalar yaparken, Akbank'tan sürpriz bir açıklama geldi. Akbank, güncel promosyon ödemeleri ile diğer bankalara kıyasla listelerin en üst sıralarına yerleşti..

Emeklilik yaşına gelen milyonlarca vatandaşın yakından takip ettiği konulardan biri de promosyon ödemeleridir. Bankalar arasındaki rekabetin devam ettiği bu alanda en yüksek tutarı açıklayan bankalar vatandaşların ilk tercihi haline gelmektedir. Akbank, Nisan ayı güncel promosyon tutarları ile zirvede yer aldı. Bu gelişme, banka müşterilerinin büyük bir ilgi ile takip ettiği bir konu haline geldi.

Akbank, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak adına promosyon ödemelerinde en yüksek tutarı açıklamıştır. Bankanın sunduğu promosyon tutarları diğer bankalar tarafından da merakla takip edilmekte ve rekabeti daha da arttırmaktadır. Bu süreçte, emeklilerin de bankaların sunduğu promosyon tutarları hakkında detaylı bilgi sahibi olmaları ve en uygun seçeneği tercih etmeleri önem taşıyor.

AKBANK PROMOSYON TUTARLARI

bankalar-arasi-rekabet-hiz-kesmiyor-o-banka-emeklilere-dev-promosyon-oduyor-tam-8500-tl-verilec-1

Akbank, SGK emeklilerinin maaşını bankaya taşıması durumunda 7.000 TL'ye varan promosyon ödemesi yapacak. Bunun yanı sıra, 1 Mart-30 Nisan 2023 tarihleri arasında emekli olan müşterilerin maaşlarını Akbank'a taşımaları durumunda güncel promosyon tutarları şu şekildedir:

  • 0 – 3.499 TL maaş tutarına 4.200 TL,
  • 3.500 TL – 7.499TL maaş tutarına 4.850 TL,
  • 7.500 TL – 9.999 maşa tutarına 6.250 TL,
  • 10.000 TL ve üzeri maaş tutarlarına 7.000 TL

Ayrıca, emeklilerin 3 yıl boyunca Akbank'ta kalma sözü vermesi durumunda 7000 TL'ye varan promosyon ödemesi yapılacak. Promosyon ödemesinin yanı sıra, ilk kez Axess veya Winx kart sahibi olan SGK emeklileri de 12 ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay en az 1.000 TL harcama sözüne karşılık 1.500 TL chip para ödülü kazanabilecek. Tüm bu promosyon ve hediye seçenekleri ile birlikte, emeklilerin bankalar arasında tercih yaparken özellikle Akbank'ın cazip fırsatlarına göz atmaları gerekiyor. Bankaların belirlediği koşullar ve kriterler doğrultusunda promosyon ödemelerinden yararlanmak için emeklilerin bankalarla iletişime geçmeleri gerekiyor.

ŞUBEYE GİTMEYE GEREK YOK

Akbank, emeklilere sunduğu promosyon avantajlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. SGK emeklilerinin maaşını Akbank'a taşıması durumunda yüksek tutarlı promosyonlar veren banka, maaş taşıma işlemlerini oldukça kolay hale getiriyor. Akbank Mobil, internet bankacılığı ya da müşteri iletişim merkezi aracılığıyla emekliler, şubeye gitmeden maaş taşıma işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Emekli Sandığı üzerinden emekli olanlar, çalıştığı kuruma ya da Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı'na emeklilik başvuru dilekçesi ile birlikte maaş ve ikramiye ödemeleri için banka tercihini Akbank olarak belirtebiliyor. SSK veya Bağ-Kur üzerinden emekli olanlar ise e-devlet sistemi ya da SGK ilçe müdürlükleri aracılığıyla Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi ile birlikte maaş taşıma işlemlerini tamamlayabiliyor.