Bankadan Personele 25 bin 800 lira promosyon

Bankadan Personele 25 bin 800 lira promosyon
Çalışan kesimi rahatlatan promosyon anlaşmaları devam ederken, bankadan personele 25 bin 800 lira promosyon ödemesi müjdesi geldi. İşte detaylar..

Çalışan kesimi biraz da olsa rahatlatan promosyon anlaşma haberleri gelmeye devam ediyor. Kamu kurumlarının yanı sıra özel kurum ve kuruluşlardan promosyon anlaşma haberleri gelmeye devam ediyor.

Son olarak maaş promosyon anlaşma haberi de araba fabrikası Hyundai'den geldi. İzmit bölgesinde faaliyette olan ve bünyesinde 2 bin 600 kişi çalıştıran fabrika ile özel bir banka arasında maaş promosyon anlaşması imzalandı.

Bankadan Personele 25 bin 800 lira promosyon

İş Bankası ile Hyundai İzmit Fabrikası arasında gerçekleşen promosyon anlaşması, büyük ilgi çekti. Bu anlaşmaya göre, fabrikada çalışan 2 bin 600 kişi, 3 yıl süreli bir sözleşmeyle 25 bin 800 lira tutarında bir ödeme alacak.

Haziran ayında hesaplarda olacak

Hyundai İzmit Fabrikası çalışanlarının büyük bir heyecanla karşıladığı bu anlaşma haberi, geniş kitleler tarafından da konuşuldu. 23 Haziran 2023 tarihinde, çalışanların hesaplarına yatırılacak olan bu miktar, Türkiye'deki promosyon anlaşmaları arasında dikkate değer bir rekora işaret ediyor.