Bankadan Herkese Trink Para: Acil Para Lazım Diyenlere 10.000 TL Şubat Ayında Süre Bitiyor!

Bankadan Herkese Trink Para: Acil Para Lazım Diyenlere 10.000 TL Şubat Ayında Süre Bitiyor!
Bankadan Herkese Trink Para: Acil Para Lazım Diyenlere 10.000 TL Şubat Ayında Süre Bitiyor! Yapı kredi acil ihtiyaçlar için...

Bankadan Herkese Trink Para: Acil Para Lazım Diyenlere 10.000 TL Şubat Ayında Süre Bitiyor!

Yapı Kredi Bankası herkese 10 bin TL ‘0’ faizle kredi veriyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar için kampanyada son başvuru günü 28 Şubat, acil ihtiyacı olan vatandaşlar işin başvuru koşul ve şartlarını hazırladık. İşte faizsiz 10 bin TL kredi almak için yapmanız gerekenler.

Bankalar 2023 yılında ‘0’ faizle kredi kampanyası başlatmıştı. Akbank’ın yoğun ilgi gören 10 bin TL kredi kampanyasının ardından Yapı Kredi’de bu kampanya için başvuru alacağını duyurdu. Bankanın resmi web sitesinden yapılan açıklamaya göre kampanyadan 1-28 Şubat tarihlerinde başvuru yapacak ve ilk kez Yapı Kredili olacak müşteriler faydalanabilecek… İşte Yapı Kredi Bankası faizsiz 10 bin TL kredi şart ve koşulları…

Yapı Kredi faizsiz kredi ne zamana kadar?

Yapı Kredi faizsiz kredi kampanyasından, 1 - 28 Şubat tarihleri arasında Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar yararlanabilecek.

Yapı Kredi Mobil Uygulaması’ndan müşteri olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmanız ve başvurunuz onaylanırsa 7 gün içerisinde hesabınıza tanımlanacaktır.

Tanımlanan Taksitli Nakit Avans’tan 15 Mart 2023 tarihine kadar faydalanabilecektir.

Yapı Kredi faizsiz kredi başvuru şartları neler?

Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından kredi kartı açılmasıyla birlikte her müşteri bir kez faydalanabilecek. Faizsiz taksitli avans tutarı 10.000 TL ve 6 ay vade olacak.

İlk kez Yapı Kredi Bankası müşterisi olmanız ve uygulamayı indirerek görüntülü görüşme sonrası bankanın müşterisi olmanız en önemli şart. Başvuruyu yaptıktan sonra inceleme olumlu sonuçlanırsa kredi kartının aktif olmasıyla birlikte faizsiz taksitli nakit avansınızı kullanabileceksiniz.

Hangi bankalarda faizsiz kredi var?

Akbank, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası 10 bin TL faizsiz kredi vermeye devam ediyor. Bu bankaların müşterisi olarak 10 bin TL faizsiz kredi başvurusu yapabilirsiniz…