Banka ile anlaşma sağlandı! Personele 20 bin lira promosyon ödenecek

Banka ile anlaşma sağlandı! Personele 20 bin lira promosyon ödenecek
Kamu kurumlarında çalışan personellerin merak içinde beklediği maaş promosyon anlaşmalarına her gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak Çankırı Defterdar ile banka arasında maaş promosyon anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre Personele 20 bin lira

Kamu kurumlarından maaş promosyon anlaşmaları gelmeye devam ediyor. Son olarak bir maaş promosyon anlaşması haberi de Çankırı'dan geldi.

Çankırı Defterdarlığı, memurları sevindirecek bir duyuruyla gündeme geldi. Vakıfbank ile yapılan anlaşma sonucunda, memurlar 20 bin TL'lik bir promosyon ödemesi alacaklar. Peki, bu promosyon nasıl alınacak ve ne zaman geçerli olacak?

Çankırı Defterdarlığı'nın resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, defterdarlığın merkez birimleri ve tüm ilçe mal müdürlükleri Vakıfbank ile 3 yıllık (2023-2026 dönemi) bir maaş promosyon anlaşması imzaladı. Bu anlaşma gereği, her bir personel kişi başı tam 20 bin TL ödeme alacak. Promosyon ödemeleri 3 Mayıs 2023 tarihinden itibaren Vakıfbank Çankırı Şubesi aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Bu anlaşma sayesinde Çankırı Defterdarlığı çalışanları, maaşlarının yanı sıra ek olarak 20 bin TL'lik bir promosyon ödemesiyle karşılaşacaklar. Promosyon ödemeleri Vakıfbank Çankırı Şubesi üzerinden yapılacak ve 3 yıl boyunca geçerli olacak.

Bu gelişme, Çankırı Defterdarlığı çalışanları arasında memnuniyetle karşılanmış ve maddi anlamda bir destek sağlamıştır. Promosyon ödemelerinin başlamasıyla birlikte çalışanlar, bu ek ödemenin avantajlarından yararlanabilecekler.