Akbank’ta Hesabı Olanlara Müjde! 30 Nisan’a Kadar Başvuru Yapanlara 1000 TL Verilecek

Akbank’ta Hesabı Olanlara Müjde! 30 Nisan’a Kadar Başvuru Yapanlara 1000 TL Verilecek
Bankalar müşterilerini memnun etmeye yönelik hazırlamış oldukları kampanyaları sunmaya devam ediyorlar. Akbank tarafından hazırlanmış olan kampanya doğrultusunda Akbank müşterilerine özel katılabilecekleri yeni bir kampanya haberi duyuruldu.

Bankalar müşterilerini memnun etmeye yönelik hazırlamış oldukları kampanyaları sunmaya devam ediyorlar. Akbank tarafından hazırlanmış olan kampanya doğrultusunda Akbank müşterilerine özel katılabilecekleri yeni bir kampanya haberi duyuruldu. Akbank müşterileri bu şartları sağlarsa 30 Nisan’a kadar 1000 TL ödeme alabilecek.

Akbank müşterilerine özel hazırlanmış olan bu kampanya doğrultusunda Axess’e başvuru yaparak yapacakları her 1000 TL ve üzerindeki harcamalara 200 TL ve toplamda 1000 TL’ye kadar chip-para dağıtıyor. 1000 TL üzeri ve harcamalarda chip-paralar banka müşterilerinin hesaplarına geri yatırılıyor. Kampanyaya katılım için son başvuru tarihi 30 Nisan 2023 olarak duyuruldu.

Kampanya Katılım Detayları ve Kullanım Koşulları

Akbank tarafından açıklanmış olan kampanya katılım detayları ise şu şekilde olacak; kampanyaya katılmak için Akbank’ın müşterisi olmak kampanyanın ilk şartları arasında yer alıyor. Akbank üzerinden şahsi kredi kartı olmayanlara 1 Nisan 2023 ve 30 Nisan 2023 tarihleri arasında Axess kredi kartı başvurusu yapanlara 1000 TL ve üzeri harcamaları sonucu chip-para verilecek.

Başvurusu kabul edilen Akbank müşterileri 15 Mayıs 2023 tarihine kadar SMS veya mobil bankacılık sistemi üzerinden kampanya başvurusunda bulunabilecekler. Her 1000 TL ve üzeri alışverişlerde 200 lira olmak üzere toplamda 1000 TL’ye kadar chip-para kazanabilecekler.

Juzdan uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlamak isteyen banka müşterileri alışveriş öncesi ‘Hemen Katıl’ seçeneği sayesinde kendi profillerinden kampanyaya katılabilecekler.

SMS seçeneği ile kampanyaya katılım sağlamak isteyen Akbank müşterileri ise bankada kayıtlı olan cep numaraları ile ‘ODUL’ yazıp 4566’ya kısa mesaj göndererek kayıt bildirimi oluşturabilecekler. Kampanya şartları Akbank tarafından onaylandıktan sonra kayıt ile ilgili bilgilendirme mesajı müşteriye iletilerek katılım sağlanmış olacaktır. SMS ücretleri operatörler tarafından belirlenmektedir.

Başvuru esnasında kartın dijital kullanıma açılmasını sağlayarak dijital karta sahip olan Akbank müşterileri de kartları teslim edilmemiş olsa bile online alışveriş harcamalarında ve mobil uygulama harcamalarında chip-para kampanyasından yararlanabilecekler. Kampanya katılım koşulları arasında aynı gün içerisinde yapılan aynı iş yeri alışverişlerinden sadece bir tanesi geçerli olacaktır.