17 Farklı Meslek Gurubuna 500 Bin TL Faizsiz Kredi! Halk Bankasından Müjdeli Haber!

17 Farklı Meslek Gurubuna 500 Bin TL Faizsiz Kredi! Halk Bankasından Müjdeli Haber!
500 Bin TL faizsiz krediyi bu meslek gurupları faizsiz olarak alabilecek. Kredi Halkbank tarafından veriliyor.

Her geçen gün kredi faizleri artarken Halkbank faizsiz kredi haberi verdi. Bu krediden yalnızca 17 meslek grubu yararlanacak.

Her seferinde ilk olarak halk diyen ve halkın bankası olma hedefiyle ilerleyen Halkbank yeni bir kampanya ile gündeme geldi.

Halkbank ekonomiye destek vermek için elini taşın altına koydu ve 17 meslek gurubu için sıfır faizle 500 bin lira limitli nakit desteği sağlayacağını açıkladı. İşte destek paketi için ayrıntılar...

Halkbank’tan unuturmuş mesleklere 500 bin lira faizsiz kredi desteği

Halk Bankası kaybolmaya yüz tutmuş meslek gruplarında faaliyet gösteren esnafa ve sanatkarlara kredi hakkı bankadan resmi açıklama geldi “193 sayılı kanunun 9’uncu maddesine göre, kültürel, sanatsal ve geleneksel değeri olan kaybolmaya yüz tutmuş olan meslek dallarında (çini ve çömlek yapımı, yorgancılık, keçecilik, kaşıkçılık, el dokuma işleri, oyacılık gibi) faaliyet sürdüren ve ‘Esnaf Vergi Muafiyet Belgesi’ Esnaf ve sanatkarlara faizsiz kredi kullanacaklar” dedi.

Kampanyadan Kimler faydalanamaz?

2016 ve 2017 senelerinde KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği Protokolü kapsamından yararlanan esnaf ve sanatkarlar, heyelan, sel, Deprem ve/veya terör olaylarına maruz sebebiyle KOSGEB Acil Destek Kredisi Programından yararlanan esnaf ve sanatkarlar hariç, diğer kamu ve kamu kuruluşları faiz ve /veya hibe desteği niteliğindeki desteklerden faydalanan esnaf ve sanatkarlar bu krediden yararlanamayacak.