ÖSYM 24 saatlik geç başvuru ekranı! KPSS geç başvuru tarihleri…

ÖSYM 24 saatlik geç başvuru ekranı! KPSS geç başvuru tarihleri…

ÖSYM 24 saatlik geç başvuru ekranını açma kararı aldı. Mazereti nedeniyle sınav başvuru tarihleri arasında kayıt işlemini yapamayacak olanlar için; ÖSYM KPSS geç başvuru ekranı hangi gün açılacak?

2024 KPSS Lisans sınavına girmek isteyenler için başvurular 3-15 Mayıs tarihleri arasında alınacak. 14 Temmuzda başlayacak sınavlar için ilk başvuru tarihini kaçıranlara bir fırsat daha verildi.

Bu yıl KPSS sınav başvuru tarihlerinde mazereti bulunanlar için geç başvuru ekranı açılacak. Adaylar 3-15 Mayıs tarihlerinde başvuru şansını kaçırdıklarında 22-23 Mayıs tarihinde 24 saatlik açılan başvuru ekranını değerlendirecek.

KPSS Geç Başvuru Ücreti Ne Kadar Oldu?

KPSS Lisans sınavı öğretmenlik için üç oturumdan oluşacak. Adaylar her oturum için ayrı ayrı ödeme yapacak. Sınav başvurusu ve ödeme süreci online platform üzerinden tamamlanabilir. Sınava herhangi bir mazeretten dolayı gecikenler için açılacak geç başvuru ekranında ödenmesi gereken başvuru ücreti otomatik olarak artacak.

2024 KPSS Lisans (GK-GY-Eğitim Bilimleri) ÖABT başvurusu için geç başvuru ücreti ne kadar oldu? Henüz bilinmiyor. Konu ile ilgili geç başvuru ekranı açıldığı anda ÖSYM tarafından resmi açıklama yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.